دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بخش خدمات عمومی آلمان در آستانه اعتصاب فراگیر

اتحادیه‌های کارگری و خدمات عمومی در آلمان در آستانه دور جدید چانه زنی‌ها با کارفرمایان بر سر افزایش دستمزدها تهدید کرده‌اند که در صورت نپذیرفته شدن خواسته آن‌ها اعتصاب را در دستور کار قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه های کارگری در آلمان خواهان 10.5 درصد درآمد بیشتر هستند و شهرداری ها آن را غیرقابل قبول می دانند . حدود 2.5 میلیون کارمند حالا تهدید کرده‌اند که اعتصاب کرده و کار را متوقف می کنند.

 

در آستانه چانه زنی جمعی برای بخش عمومی در سطح فدرال و محلی، اولریش سیلبرباخ، رئیس انجمن کارمندان دولت dbb، تهدید به توقف های عمده و اعتصاب در کار کرده است. سیلبرباخ به راینیشه پست گفت: آنگونه که من اظهارات کارفرمایان را تفسیر می‌کنم، چاره ای جز اعتصاب‌های هشداردهنده اجباری دیده نمی شود. وی افزود: چون اگر آنها به ترمز زدن ادامه دهند اعتصابات منطقه‌ای بعید نیست. سپس واقعاً اوضاع ناراحت کننده می شود.

 

در 24 ژانویه، dbb و ver.di چانه زنی جمعی را برای حدود 2.5 میلیون کارمند فدرال و محلی آغاز می کنند. اتحادیه ها خواهان 10.5 درصد درآمد بیشتر، اما حداقل 500 یورو بیشتر در ماه هستند. انجمن های کارفرمایان شهرداری (VKA) این مطالبات را غیرقابل قبول دانسته و آن را رد کرده بود.

 

سیلبرباخ گفت: این شرایطی پر از درگیری خواهد بود، زیرا کارفرمایان در حال گرفتار شدن به الگوهای قدیمی هستند. وی افزود: آنها هنوز درک نکرده اند که باید برای کارمندان در بحران کاری انجام دهند - ترمز قیمت انرژی یا این قبیل کارها این کافی نیست.

 

در جدیدترین دور چانه زنی جمعی برای دولت های فدرال و محلی در سال 2020، کلینیک ها، مهدکودک ها، حمل و نقل محلی و بانک های پس انداز تحت تاثیر اعتصابات و اعتراضات قرار گرفتند. با این حال، اعتصاب ها در آن زمان نسبتاً متوسط ​​بود که البته به اقدامات پیشگیرانه انجام شده به دلیل همه‌گیری کرونا نیز نسبت داده شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار